Спукана гума в най-неподходящия момент? Спешно пътуване, но гумите се нуждаят от смяна? Нормално е за да бъде изправен пред решението да посетиш сервиз за гуми за да бъде отстранена аварията. Но всичко това е свързано с време, разходи, чакане по опашки и ред други неприятности, които са най-досадни за водачите на моторни превозни средства. А всъщност се оказва, че има много по-лесен начин да се справите с това без да се налага да търсите работещ сервиз, който дори не е в състояние в момента да извърши услугата. Популярността на мобилните сервизи за монтаж на гуми, които са популярни като мобилна гумайджийница продължава да расте. А в днешната публикация ще ви разкажем защо все повече водачи предпочитат такъв вид услуги, вместо традиционното висене по опашки.

Ползи от мобилните сервизи за гуми

Българската народопсихология е далеч по-различна от тази на развитите европейски страни. Става въпрос за това, че наистина българина чака последния момент за да подмени сезонните гуми, а да не говорим, че може с години да вози в колата си спукана резервна гума. И ето, че неподходящия момент се налага спешна поправка и смяна, а факта, че липсва алтернатива за това е в състояние да ви изправи на нокти. Е, решение има за тази немарливост, защото днес гумайджийските услуги стават доста по-гъвкави и компактни с оглед на това да удовлетворят потребности на водачите, независимо от това къде се намират и какъв е вида на проблема, свързан с гумите.

Причините да използвате мобилна гумаджийница са:

  • Получавате висококвалифицирана професионална помощ;
  • Съдействие от екип, който може да се озове на желания адрес бързо;
  • Подмяна на гумите на удобно за вас място;
  • Ремонт на спукана гума без да има нужда да ползвате резервна, с която да се придвижите до сервиз;
  • Независимо от ситуацията експертите се озовават и оказват спешна помощ;
  • Подходяща е услугата дори при неочаквани проблеми, които могат да ви връхлетят и да нарушат намеренията ви за пътуване;
  • Не се налага да чакате по опашки или да записвате час за посещение в сервиз за гуми;
  • Можете да си закупите нови гуми и те да бъдат сменени дори пред дома ви.

Осъзнавайки потребността от качествени нови гуми, сезонна смяна или пък необходимост от ремонт на джанта или поправка на спукана гума всеки водач се нуждае от професионалист. И тъй като загубата на време в този динамичен съвременен свят не е приоритет то ето, че има защо да се възползват от ползите и предимствата на мобилните гумаджийници.

Екстра или необходимост е ползването на такава услуга

Дали изобщо е необходимо да коментираме този въпрос? За някои водачи това е глезотия, която просто ще им струва повече пари. Но за други това е една много добра възможност да получат квалифицирана професионална помощ при възникнали щети и повреди с джанти и гуми.

Не са малко и онези водачи, които осъзнават, че опашките в периода за подмяна на сезонните гуми наистина могат да бъдат доста изнервящи. И ето, че си струва в случая да се заложи именно на мобилна гумаджийница, която ще ви посети на желания и удобен адрес във време, което имате на разположение. Не определяме това като VIP услуга, а като съвременна алтернатива човек да разполага с времето си и да получи нужната квалифицирана помощ без да се налага да отделя цял ден в очакване на това да дойде и неговия ред за подмяната на летните гуми със зимни и обратно.

Ако и вие търсите перфектното решение за отстраняване на неизправности по вашия автомобил, които са свързани с гумите и джантите то още сега позвънете на Гумикон – мобилна гумаджийница за разумни водачи и собственици на моторни превозни средства.