Голяма част от шофьорите на таксита или пък лични автомобили са наясно, че за да си осигурят комфорт по време на шофиране и удобство на пасажерите, които се возят в превозното средство е от голямо значение да се поддържа хигиената в купето. Сигурно си мислите, че в автомивката външното и вътрешното почистване е достатъчно, но в крайна сметка се оказва, че нещата са съвсем различни, особено ако седалките и тапицерията са сериозна замърсени. Възможността, която имаме като клиенти е да посетим такава автомивка, в която се предлага изпиране на тапицерията. Обикновено този вид услуги меко казано се претупват от служителите, тъй като едно ефективно и качествено почистване изисква да се отдели повечко време. А поради това, че е повсеместен проблема с липсата на достатъчно персонал е логично да не останете напълно удовлетворени от предоставената услуга.

Ако търсите качествено решение за почистване и пране на седалките на тапицерията на автомобила ви се доверете на професионалните почистващи фирми. Причините за това са повече от ясни – те работят концентрирано и съобразно спецификата на материите и разполагат с доста добри препарати техника, които отстраняват даже най-упоритите и засъхнали петна. Имаме удоволствието днес да ви представим една такава фирма, от която много собственици на автомобили останаха повече от доволни  и услугата надхвърли техните очаквания. Запознайте се със специалистите от Мистър Клийн. Безспорно за да привлечеш клиенти е важно какво им предлагаш. Типичното за българските предприемачи замазване на очите и некачествено изпълнение за екипа на Мистър Клийн не е приоритет. Важно при ползването на услугата почистване и пране на тапицерията на седалките на автомобила е на първо място да се съобразят основните специфики на материите. Независимо от това, че повечето от тях съдържат синтетични нишки то това не означава, че е се третират с по-агресивни препарати. Напротив, важното в случая е да се вземат предвид всички възможности за запазване на цветовете и здравината на тапицерията и да се приложат препарати, които са ефективни срещу петната, но са максимално грижовни към състава на текстила.почистване на тапицерия

Специалистите от Мистър Клийн са изключително отговорни и добре обучени. Така, че наистина можете безусловно да им се доверите, когато става въпрос за поддръжка, професионлно почистване и изпиране на тапицерията на седалките ви. Едва ли ще е приятно на клиентите ви да се качат в таксито и светлите им дрехи след слизане да изглеждат ужасно. За да предложите качествена услуга е важно да се поддържа таксиметровия автомобил в безупречно състояние. А чистотата в купето определено прави впечатление на потребителите.

Същата е ситуацията и в личния автомобил. Независимо от това, че единствено вие си ползвате превозните средства и основните пасажери са хора от семейството ви то наистина е отговорност от ваша страна да поддържате седалките  и тапицерията в безупречен външен вид. Инвестирайте в чистота и свежестта на превозното средство. така ще се насладите на едно по-приятно усещане. Съвсем различно е шофирането в автомобил, който е безупречно чист, без  прах и петна по тапицерията и седалките, отколкото в такъв, в който се налага да влизате с особено внимание за да не изцапате дрехите си.

От Мистър Клийн ще се погрижат за ефективното изпълнение на услугата. Прането и висококачественото почистване на седалките определено ще остави в клиентите удовлетвореност. Използването на професионална техника, както и препарати предоставя уникална свежест и комфорт докато ползвате автомобила си. а чистата кола е отговорност, към която наистина трябва да сме максимално взискателни. Доверете се на Мистър Клийн и още сега ангажирайте специалистите, които ще върнат блясъка на тапицерията по седалките и всички останали тапицирани части в купето. Сега имате право на избор – дали да се възползвате от професионалните услуги на Мистър Клийн или да продължите да се возите в занемарена и мръсна кола.