За нас

Нашата мисия е проста

– Да успеем да съберем максимално много информация от максимално много автошколи и учебни центрове и да сме полезни на хората.

Ако имате забележки

към дадена информация, виждате нещо, което не е описано по правилата, моля пишете ни, за да го променим. Доставянето на достоверна и точна, законово информация е един от най – големите ни приоритети.

Когато човек изяви интерес

към дадена категория за шофьор, например категория B и се обади на нашият телефон за връзка или използва формата за запитване тук в рамките на 24 часа той ще получи напълно безплатна консултация от нашият експертен екип, той ще научи подробностите за курса, цената му, кога може да стартира и телефон на обучаващият го учебен център или персонален шофьор.

7

Работим с

шофьори и учебни центрове във цялата страна, като най – голямо разнообразие от информация имаме за големите градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Добрич, Благоевград и т.н.

7

Непрекъснато разширяваме листите си

Ние от Volan.bg непрекъснато разширяваме листите си с учебни центрове и шофьори в България, ако сте учебен център, предлагащ някоя от нашите курсове, то свържете се с нас и ние ще насочваме хората интересуващи се от вашите курсове към вас.