Автомобилите Ауди се отличават с доказаното през годините качество и комфорт, така че се препоръчва употребата на нови и оригинални резервни авточасти. Какво е характерно за тези коли и защо такива части са по-предпочитани от употребяваните, какви се предлагат в онлайн магазина Automotozone?

Кое прави автомобилите Ауди толкова предпочитани

Историята на автомобилния концерн Audi е вече над 100 годишна, което говори за натрупан солиден стаж в областта и за наличието на пълен арсенал от технологични иновации и патенти, даващи конкурентно предимство на компанията. Чрез тях тя произвежда качествени, луксозни и здрави автомобили, които са все по-предпочитани у нас. Колкото и да е здрава една кола, тя периодично има нужда от поддръжка, ремонт и подмяна на повредени и износени авточасти, налагайки специализирана намеса.

Защо новите оригинални авточасти се купуват повече

Въпреки че на пазара широко разпространени са компонентите за Ауди втора ръка, които са значително по-евтини от новите, последните са по-разпространени сред купувачите. Това се дължи на следните предимства:

  • по-качествени са – използваните за направата им материали са с повишена износоустойчивост;
  • не изискват честа подмяна и ходене в сервиз – поради повишеното им качество, такива части рядко се чупят и създават проблеми, елиминирайки нуждата от често посещение на сервиз;
  • в дългосрочен план са по-изгодни – покупката на оригинални авточасти за Ауди може да се разглежда като инвестиция, тъй като с времето вложените в тях средства се възвръщат, а вие се радвате на безпроблемни пътувания;
  • по-лесно и бързо се подменят – характерна черта за новите автокомпоненти е високата им степен на съвместимост, когато са избрани правилно за съответните модели, което улеснява подмяната им и извършването на сервизните ремонтни дейности.

Какви нови части за Audi се предлагат в Automotozone

Авточасти за Ауди

Основната отличителна черта на онлайн магазина е предлагането само на оригинални авточасти, доставяни директно от Ауди. Това гарантира тяхното високо качество и пълна функционалност. Подобни части при нас са сравнително изгодни, тъй като сме специализиран магазин, партниращ си само с оторизираните за страната доставчици на немската компания. Зареждането в големи количества и поддържането им в складови бази ни дава преференциални цени, позволяващи ни да предложим изгодни оферти на клиентите си, без това да е за сметка на качеството.