Наемите на специализирана техника са все по-предпочитани от предприемачите, тъй като това е тип услуга, която не налага извършването на неоправдано високи инвестиции. Перспективите не са малко и в хода на провеждането на каквато и да било строително-ремонтна дейност може да възникне необходимостта от това да се използва челен товарач или друг тип машина. Много са нещата, които е необходимо да се вземат под внимание в случая. Важно за предприемачите е машината не само да осигури необходимата ефективност и отлична производителност, но да е гарантирано изправна и безопасна. Използването на бобкат под наем от фирма, която е утвърдена в сферата на такива услуги определено може да ви гарантира бързо изпълнение на ангажиментите. Предстои да ви запознаем  със спецификата на услугата и това как да потърсите партньор, който да подсигури най-добрата техника.

Защо да е под наем?

Прилагането на услуги, осигуряващи всякаква специализирана техника под наем както вече споменахме е предпочитан метод за употребата на челни товарачи и всякакви други машини. По отношение на това защо е по-приемливо да се наеме, а не да се закупи механизацията е добре да бъдете наясно, че:

 • Няма нужда да завеждате като дълготраен материален актив машината;
 • Не е необходимо да имате ангажименти по отношение на поддръжка;
 • Не се налага да сключвате застраховки и да провеждате съответните периодични прегледи за техническа изправност на съоръжението;
 • Отпада и ангажимента ви да назначавате оператор, който да може да борави със съответното съоръжение.

Накратко много по-евтино е да наемете за определен период от време машината Бобкат отколкото да инвестирате доста средства в техника, която се оказва сериозен ангажимент както за поддръжка така и за обслужване и дори съхраняване на специализиран автопарк.

Къде намират приложение челните товарачи?

Едва ли в ежедневието си ви се е налагало да използвате челен товарач, ако не сте предприемач, който е поел поръчки за строителство или ремонт на сгради. Като цяло челните товарачи Бобкат се считат за една от ефективните и качествени машини и съоръжения, на които можете да разчитате що се отнася до това да се подходи с внимание към детайлното провеждане на конкретен тип мероприятие.

Според вида на обекта и спецификата на работа този тип машини се използват за:

 • Изравняване на неравни терени;
 • Разчистване на инертни материали;
 • При разкопаване;
 • Направа на мини тунели;
 • Товаро-разтоварни дейности и други.

Бобкат челните товарачи разполагат с различни приставки и приспособления, които на практика осигуряват много добра и сигурна работа, гъвкавост и отлична производителност. Затова и фирмите, които се занимават с това да дават под наем такива специализирани машини и техника залагат на американския бранд Бобкат. Марката техника се отличава с отличните си качества и свойства, които подобряват работния цикъл и предоставят наистина добри и отлични условия за работа. Вижте публикацията ни за багер под наем

При нужда от наемане на машина, в случая челен товарач то ви съветваме да проверите кои са фирмите, които разполагат с Бобкат. Това би ви осигурило надеждност и прецизност при изпълнение на задачите, което е показателно за реализирането на проектите ви.

От какво зависят разходите за наем?

Ясно е, че по – евтино би било наемането на такава машина. Въпросът е колко ще ви струва това да използвате челен товарач Бобкат. Самата специфика на съоръжението играе съществена роля за наемната цена. Определящи в случая са:

 • Мощност на модела;
 • Часова ставка;
 • Дали имате нужда от оператор или разполагате с обучен такъв;
 • Техническо състояние на машината;
 • Атмосферни условия;
 • Интензитет на работа и други.

С оглед на това да можете да си осигурите експедитивно и качествено свършен работа ви съветваме да се доверите на Изкопни услуги София, които могат да предоставят на-доброто решение и услуга за наем на челен товарач.