Много собственици на автомобили смятат, че на тях никога няма да им се наложи да използват услугата коли под наем. Разбира се това е твърде възможно, но пък нямате гаранция, че в най-неподходящия момент ще и се наложи да посетите сервиз и ремонта да се проточи по-дълго от очакваното. Навярно ще потърсите помощ от роднини и приятели, които а ви услужат с превозното си средство. Дали обаче нещата ще се развият така както сте ги планирали? Хубаво е човек винаги да бъде подготвен за всякакви ситуации, а това означава, че никога е бива да отхвърляте и варианта за наем на кола. Рент А Кар услугите са доста налагани в транспортния сектор, но н винаги условията устройват потребителите. Точно затова ще ви срещнем с екип, за който е приоритет да удовлетвори вашите очаквания по отношение на оферта, условия и професионално обслужване.

Как да наемете кола в Добрич?

коли под наем Добрич

Във всеки град, в който има потенциал за използване на такива услуги фирми осигуряват транспортни средства на клиентите си, които могат да бъдат ползвани при конкретни условия. Тик Так Транс ще и осигури кола под наем по зададени от вас критерии. При положение, че не можете да разчитате на своя автомобил, а се налага спешно да пътувате в града или извън него то това е идеалното решение, което ще ви избави от неволите, които са ви налегнали.

За да наемете кола в Добрич не се налага да обикаляте всички фирми за рент а кар в града. Достатъчно е да посетите платформата на Тик Так Транс и да получите най-добрата оферта спрямо зададените от вас изисквания. Професионалната консултация от опитни експерти ще ви гарантира удобно и безопасно пътуване, независимо от количеството километри, които ще изминете. Въпрос на правилна организация на времето и използване на услуга с потенциал е да си осигурите:

 • Надеждно возило;
 • Марка по ваш вкус;
 • Безопасно пътуване;
 • Напълно обслужено превозно средство, разполагащо с всички документи за пътуване;
 • Най-добра цена за наем в зависимост от предпочитанията ви за марка, модел и дори цвят.

Не бива да се определяте като капризни клиенти. От Тик Так Транс Добрич са в състояние да отговорят на вашите нужди с превозно средство, което напълно да отговори на изискванията ви.

За какво клиентите наемат коли?

Причините да бъде нает автомобил могат да бъдат най-различни. За една от тях вече споменахме. Колкото и да е неприятно в определен момент на всеки се е налагало да пости сервиз и ремонта да бъде по-продължителен от очакваното. Така възниква и необходимост да се възползвате от услуга, която ще ви осигури личен превоз и няма да се налага да ползвате градски транспорт и да се блъскате сутрин с бързащи за работа или училище хора. Определено е много важно винаги да имате правилното решение и то не само в такива спешни ситуации. Други аргументи, поради които някои потребители наемат кола са свързани с:

 • Абитуриентски балове;
 • Сватби;
 • Юбилеи;
 • Фирмени тържества и други.

Определено в някои ситуации на човек му се иска да се почувства по-специален и затова наема луксозен автомобил било то и само за няколко часа и скромно разстояние. Така, че независимо от вашите потребности и нужди ето, че сега можете да се възползвате от професионална услуга.

Цените на колите под наем

Това, което ще ви направи впечатление, когато получите конкретната оферта е, че цената на наем на кола е супер достъпна. Не само, че нямате ангажимент към всички онези такси и тарифи, които се отнасят до застраховки, винетки, техническо обслужване на превозното средство и други, но реално от вас се иска просто да се настаните удобно и да потеглите в желаната посока. Използването на такъв автомобил разбираемо си има своята цена и тя зависи от някои аспекти като:

 • Марка и модел;
 • Брой места;
 • Продължителност на използване на автомобила;
 • Екстри и т.нат.

За едно спокойно и сигурно пътуване още сега резервирайте онлайн избраното превозно средство с един клик.