Дори да сте сигурни в превозното си средство и да сте отговорни по отношение на неговата техническа изправност то няма застраховка, че в даден момент по време на пътуване няма да възникне авария. И ако ремонта търпи отлагане навярно ще изчакате да се приберете в града, в който живеете и да посетите доверен автосервиз. На в случай, че пътувате в района на Добрич то със сигурност може да ви се наложи да използвате услугите на пътна помощ. Всеки проблем е поправим и не бива да изпадате в отчаяние, защото днес ще ви срещнем с екипа на Тик Так Транс, които ще ви подадат ръка в този труден момент.

Причини да потърсите услугите на пътна помощ

пътна помощ Добрич

На територията на страната има множество фирми за пътна помощ. Но за да ви струва по-изгодно конкретната услуга е логично да наемете екип, който е възможно най-близо в региона, в който превозното ви средство е аварирало. На практика това ще спести не само куп неволи за организация на транспортирането на автомобила ви, но и цената на услугата би била много по-изгодна.

Нека се върнем на причините, които биха били основание за търсене на специализирано транспортно средство, което да репатрира автомобила ви и да го извози до сервиз, в който да решат възникналия проблем. Основания за това могат да бъдат:

 • Спукана гума и невъзможност да бъде решена аварията на място;
 • Катастрофа, предизвикала неспособност на превозното средство да се придвижи на собствен ход;
 • Проблеми в ходовата част;
 • Авария с двигателя;
 • Пътни инциденти, които се нуждаят от помощ в извозване;
 • Други аварии, налагащи ремонт без автомобила да бъде шофиран до сервиза предвид това, че може да се влоши неговото състояние и да се задълбочи сериозно аварията.

Има ситуации, в които е повече от наложително да се използва пътна помощ. Така, че ако сте изпаднали в немилост в региона на Добрич то спокойно можете да се обърнете за помощ към екипа на Тик Так Транс, които да предоставят професионално отношение и да улеснят извозването на автомобила ви до предпочетен от вас сервиз.

Съдействие и пътна помощ на отлична цена

Много хора се притесняват да наемат такъв тип услуга и търсят други алтернативи като издърпване от приятел с по-мощно превозно средство. Но определено това се оказва сериозно изпитание, тъй като не винаги спецификата на дадена авария позволява такъв начин на придвижване.

От Тик Так Транс Добрич предоставят на клиентите си изключително конкурентни оферти, които са съобразени напълно с конкуренцията и цените на услугите са супер достъпни. Според разстоянието, което следва да бъде изминато с репатрирания автомобил се изготвя оферта, която клиента да одобри. Едва тогава се предприемат действия по натоварване на авариралото превозно средство и извършване на специализиран транспорт до крайната точка.

Имайте предвид, че е необходимо да се доверите на опитни експерти и специалисти, които разполагат с:

 • Умения;
 • Нужната квалификация;
 • Отговорност към опазване на превозното ви средство;
 • Експедитивно отношение;
 • Абсолютен контрол върху предоставената услуга;
 • Гаранция за изгодна цена.

Безпрецедентно отношение и професионализъм ще си осигурите с наемането на пътна помощ, която да ви избави от трудната ситуация, в която сте попаднали. Възползвайте се от предимствата и си осигурете сигурен превоз до сервиз, където да бъде извършен ремонта на автомобила ви.

На разположение 24/7

Човек не знае по кое време на денонощието ще се наложи да търси помощ. Ако аварията е по време на нощно пътуване в региона на Добрич не се колебайте да се свържете с екипа на Тик Так Транс, които са на разположение 24 часа в денонощието на своите клиенти.

Независимо от това дали сте аварирали в рамките на града или в околностите то определено няма защо да се тревожите, тъй като едно телефонно обаждане и подаване на сигнал ви дели от това да решите пътните инциденти.