Някои от служебните или личните дела са свързани с транспортиране на по-големи товари, които трудно биха се побрали в багажника на лек автомобил. Невъзможността да извърши преноса с един курс идва да покаже, че ще са в пъти повече разходите, които сме предвидили за такъв тип мероприятие. Какво следва от тук нататък? Решението, което би ви гарантирало бърза успеваемост и решение на проблемите се нарича транспортни услуги с бус Добрич. От Тик Так Транс представят на вниманието ни услуги, които могат да ни осигурят професионално отношение към ангажиментите, с които сме натоварени. Независимо от това дали имаме нужда от евтин транспорт на мебели, покъщнина или пък офис техника то именно с наемането на бус въпросите ще бъдат коректно, бързо и качествено решени.

Какво представляват дейностите с бус?

Бусовете са изключително удобни транспортни средства, на които може да се разчита за транспортиране на различни видове товари. Обикновено, когато се касае за по-голямо количество вещи, които трябва да бъдат транспортирани от едно място на друго е необходимо наемане на камион. Но в случай, че достъпа до обекта не позволява използването на едрогабаритна машина то това не означава, че трябва да унивате и да се отчайвате.

Точно тук на помощ идва на разположение подкрепата от Тик Так Транс. Става дума за:

 • Гъвкави решения;
 • Компактни, но с достатъчен обем транспортни средство, които могат да ви позволят бърз превоз на товара до посоченото място в околностите на Добрич
 • Пестите си нерви и проблеми, защото освен транспортни фирмата предоставя и хамалски услуги.

Разбира се, че не е без значение на кой ще поверите транспорта на конкретния багаж. Има вещи, които изискват по-специално отношение предвид това, че става въпрос за специализирана техника, която изисква абсолютно безопасно транспортиране. Поради това акцентираме именно на онези фактори, които ще ви позволят да постигнете отлични условия по отношение на обезопасяване на товара и безпроблемната му доставка до крайната точка.

Видове транспортни услуги с бус

Особеното при наемането на такъв тип услуги е в това, че клиентите не могат сами с помощта на личното си транспортно средство да извършат превоза на конкретен товар. А предвид компактните габарити на бусовете това им позволява те да могат да бъдат използвани съобразно особеностите на пътната мрежа с оглед на достъпност дори в тесни улички.

Видовото разнообразие от услуги, от които можете да се възползвате се отнасят до:

 • Превоз на товари от Добрич до друго населено място;
 • Комбиниране на транспортни с хамалски услуги;
 • Безопасно транспортиране на скъпоструваща техника и друг тип чуплив товар;
 • Превоз на отпадъци, стари мебели, уреди и извозването им до специализирано депо;
 • Коректно и професионално отношение, ангажираност към вещите ви и тяхното опазване.

Всяка транспортна услуга е в състояние да ви спести време, но не е без значение на кой от екипите в Добрич ще поверите товара си и как ще бъде проведена работата. Акцентираме върху опита и професионализма, които са гарантирани от Тик Как Транс. Екипа ще ви предостави оферти с отлични условия, гаранции за безопасно транспортиране, коректно отношение и конкурентни цени.

Какво споделят клиентите?

Разбира се, че един от най-добрите начини да се уверите в това, че няма да допуснете грешка с наемането на доверен екип е това какво споделят настоящите клиенти на фирмата. Сред основните мнения и коментари, на които ще попаднете особено впечатление правят тези, които се отнасят до:

 • Спазването на сроковете за доставка;
 • Изгодни цени;
 • Гъвкави условия за плащане;
 • Безупречно отношение към товара и неговата цялост;
 • Безкомпромисна услуга, извършена според спецификата на товара.

Търсите удачно и бързо транспортно решение? Изберете Тик Так Транс Добрич за качествено изпълнение на договора. Важно е да имаш на разположение партньор, който да реагира на твоите лични или служебни задачи.