шофьорски курсове и автошколи, инструктуриПлатформата за шофьорски курсове и обучение Volan.bg беше създадена през 2017 година с една единствена цел – да предоставя избор и полезна информация на бъдещите шофьори и курсисти между многото автошколи, отделни шофьори, предлагащи шофьорски курсове, както и учебни центрове за кранисти, машини, мотокари, автомонтьор, професионална компетентност и много други.

Нашата мислия е проста – да успеем да съберем максимално много информация от максимално много автошколи и учебни центрове и да сме полезни на хората.

Когато човек изяви интерес към дадена категория за шофьор, например категория B и се обади на нашият телефон за връзка или използва формата за запитване тук в рамките на 24 часа той ще получи напълно безплатна консултация от нашият експертен екип, той ще научи подробностите за курса, цената му, кога може да стартира и телефон на обучаващият го учебен център или персонален шофьор.

Работим с шофьори и учебни центрове във цялата страна, като най – голямо разнообразие от информация имаме за големите градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Добрич, Благоевград и т.н.

Ние от Volan.bg непрекъснато разширяваме листите си с учебни центрове и шофьори в България, ако сте учебен център, предлагащ някоя от нашите курсове, то свържете се с нас и ние ще насочваме хората интересуващи се от вашите курсове към вас.

Ако имате забележки към дадена информация, виждате нещо, което не е описано по правилата, моля пишете ни, за да го променим. Доставянето на достоверна и точна, законово информация е един от най – големите ни приоритети.

Поздрави,
Volan.bg